BILDER BAD MED HÄSTAR 4

 
 

ÅÅÅ ♥

 

BILDER BAD MED HÄSTAR 3

1 album till! 

BILDER BAD MED HÄSTAR 2

HAHA Laguna är hon får vatten i öronen :´D
  fler bilder kommer!

BILDER BAD MED HÄSTAR 1

 fler bilder kommer!

Badat med hästarna!

Hej!
Shit villken underbar dag jag hafft! Vi var på dharve och kollade! hittade ett grymt fint täcke som jag inte köpte. Fanns tyvärr inte i davy storlek..vi köpte bara lite smått och gott typ schampoo, flugsrej och en pekpinne. När vi betalat åkte vi såklart hem. hemma fikade vi och hade mys pys. Vi bestämmde oss för att åka och bada med hästarna!! solen sken och det var 20 grader. Vi packade ihop badkläder träns och hjälm. och lastade hästarna.
 
Vi åkte iväg och jag gjorde ett snabbinlägg på bloggen men mitt internet började dampa... så det kom inte in på bloggen.. Men när vi kom fram bytte vi om lastade ur och mamma och jag satt upp och skrittade iväg. vi skrittade bara lite på grusvägen så dom skulle vänja sig med omgivningen. Sen drog vi igång med badandet. i början var dom lite tveksamma till att gå i men när dom väl var i älskade dom det. Davy stog och drack massor i början medan laguna stog och skvätte med hoven! haha hon är så söt! Sedan så fick davy mod samma med laguna och dom gick ut ganska långt! jag galopperade i vattnet, travade och gick ut så nästan hela davy var täckt med vatten!
 
han älskar att bada. Och jag ÄLSKAR det! det är helt fantastiskt, att sitta på hästens rygg och bara åka me i vattnet! det är verkligen en magisk kännsla och upplevelse! vi bade säkert 1 timme med bara underbart mys. Det var så sjukt kul när Laguna var så glad så hon doppar hela huvudet inklusive örona! hon blev typ i shock när hon märker att hon fått vatten i öronen och ser almänt förvirrad ut :D HAHA. När vi badat klart så skrittade vi lite på grusvägen igen. Vi Lastade dom och sedan springer mamma, pappa och jag ut i vattnet och kastar oss i! så härligt! det var så himla varmt i vattnet och åå fanastiskt. önskar att man kan göra det här varje dag.. OCh hästarna älskar det också! bli svalekade efter en varm dag. eller det har ju regnat typ hela tiden men det har varit väldigt kvaft. 
 
En helt fantastisk upplevelse.. vet att jag sakt "fantastiskt" typ 50 gånger men det var verkligen fantastiskt. haha.. Vi hade med system kameran så kommer lägga ut typ små inlägg lite då och då med massor av bilder! ni får börja see några stycken nu på en gång men ni får inte missa alla fantastiska bilder!! magiskt.. 
 
GLÖM INTE ATT HÅLLA UTKIK PÅ RESTEN AV BILDERNA!!!!

Sååå härligt med regn assåå

Eller inte... Assåå usch det har öst ner regn i 3 dager nu' man blir ju förbannad fast det behövs.. Nu sitter jag i bilen påväg till dharve och köpa flugsray och lite annat, sen in till stan och slänga saker på tippen och kanske hälsa på Sebastian nya bebisen!

Hästarna sår iaf under tak i stallet. Så mysigt har dom med hö och står och sover. Vi hörs!


Dramatisk morgon

Oj jätte Gud vilket liv det var i hagen idag..
Det finns någon idiot broms som inte ser ut som vilken broms som helst för den ser typ ut som en böjd geting med världens tagg längst ut. Det "djuret" är hemskt mot hästarna den gör så hästarna får panik och bara galopperar och galopperar och galopperar! Det är helt galet! När davy blev av med den flög den till laguna och så vidare. Dom hade verkligen panik! Så det började med att pappa och jag sprang ut med broms spray på hästarna men just den idioten tar inte mot det sprayet så man måste spreja på den tills den sticker men den kommer tillbaka Efter en stund. Sen kom mamma också och vi fick bort den ytterligare en gång så då skyndade vi oss in med hästarna i stallet... Så nu står dom i stallet och typ sover. Dom var helt genom våta av svett! Stakarna! Men nu är dom lugna. Jag gick precis och hämta posten och nu äntligen har min kod kommit! Gladare en gladast. Efter 1 vecka och 2 dagar har den äntligen kommit!
Bloggar mer senare!
Kram


Jag på andras hästar

Ja, jag har ridigt väldigt många hästar i mitt liv. i alla slag, höverheta, lata, unga, stora, små, starka, känsliga , ja alla möjliga. Dom flästa har någo ridigt många hästar och sånt och det är verkligen lärorikgt tycker jag. Jag  letade fram lite bilder som är tagna med systemcamera när jag rider anndras hästar. Tänkte berätta lite om hästen "det jag kan" och hur jag tyckte den var och rida. 
 
BRISTO 
Ägare: Alva Timén
 
Birsto är en fin liten ung ponny. Han är 6 år och har blandannat conemmara i sig. Han är en d-ponny
+ saker med honom i ridningen : han vill verkligen jobba det märks. han söker kontak. Han är ganska lätt riden fortfarande myckt ungponny men väldigt stabil för att vara 6 år. Han vill gärna gå i form och passar sin ägare perfekt! riktigt härlig ponny!!
- saker med honom i ridningen : Han vill gärna hänga sig i bättet men det kommer nog försvinna genom åren. Han var lite seg för skänkeln men det kommer också försvinna. han är liksom ung. 
 
IZABELL
Ägare: Karolina Westberg
 
Izabell är ett fint d-ponny sto. jag har inte så koll på vad hon är för ras och ålder. 
+ saker med henne i ridningen : Hon var vädigt känslig lik davy på något sätt och var pigg och ville jobba. hon var lätt riden i form och känslig i skänkeln. Riktigt fin! 
- saker med henne i ridningen : Hon ville dra ibland och blev lite stark kommer inte riktigt ihåg för det var 1 år sedan jag red henne. 
 
Winnie
Ägare: Alice Leander
Winnie är en fin ung ponny som är 7 år. Hon är c ponny och har startat ungponny SM och placerat sig.
+ saker med henne i ridningen : hon var fin i skritten och slappnade av lite. Man kände att hon hade sug på hinderna när man red förbi hinderna. Han inte rida henne så länge.
- saker med henne i ridningen : hon var väldigt stark och pigg, hon var lite överdrivet pigg. så fort man gjorde förhållningar så trippade hon och stutsa när man gjorde mindre förhållningar blev det samma sak där. och när man släppte efter så stack hon. Men hon var fin och härlig att rida ändå!! SVÅR
Alice du är grym som kan rida henne så bra ;)
 
TWILIGT
Ägare: Lisa Horwitz
Kan inte alls mycket om henne förutom att det är ett härligt fint ung ponny sto som är d-ponny
+ saker med henne i ridningen : Han inte lära känne henne så för red henne så kort men jag tyckte hon var arlärt på skängeln och mjuk i munnen. Fin häst! härligt steg men väldigt ungponnig 
- saker med henne i ridningen : hon sköt gärna in rumpan och var svår ställd (kommer inte ihåg varvet.) svår att fatta galopp på. annars fin! 
 
Beelzebub
ägare: Ina Nord
Kan inte så mycket om denna fina d-ponnyn
+ saker med henne i ridningen : Hon var verkligen mjuk och ville jobba. lätt att få iform. Hon var lite en blandning mellan mina två hästar.
- saker med henne i ridningen : hon blev väldigt låg i övergångarna och ganska svår att fatta galopp på seg i skänkeln ljust i galoppen. 
 
 
 
 Skälv har jag bara ridit dom här hästarna en gång.
 
ägarna till dom här hästarna passar perfekt till hästen! dom är verkligen så fina par och det är  alltid kul att se dom tsm!
 
 

favoriter hööks höstcollection

Schabrak/pannband/träns
Dressyrschabrak Cornett gold medal
299 kr
Dressyrschabrak Ridning sport LAMI-CELL
449 kr
 
Schabrak Allround Equipo HV POLO
699 kr
 
Aachenträns Aurora gold medial
799 kr
 

Jag ville bara fortsätta..

det blev ändrade planer.. amanda kunde inte så hon smsa typ 5 min efter vi åkt att hon inte kunde. Då fick jag panik men elin räddade sitvationen. Så elin och jag red idag. asså vilken underbar tur vi hade. Pappa hörde med ninna ifall jag kunde göra iordning davy i hennes stall och det car okej. så jag och elin pysslade med hästarna och red iväg. Vi tog en mega lång tur ut i follingbo. Vi red typ i 2 timmar med typ bara skritt och lite trav. det var så kul!
VI red ända bort till vattenfallen och hoppades på att det skulle va vatten. för det har ju regnat heeela dagen så vi red dit och kolla. såklart var det snustort. haha.. Jag fick också rida på Pleases Elins häst! det var jätte kul. När vi ridit varandras hästar en stund bytte vi tillbaka och red hemmåt. Vi hade tänkt rida till kalkbrottet och sedan rida upp för en stor backe men då ringde pappa och sa att vi måste rida hem för dom skulle lasta Laguna. Så vi skrittade hela galoppstigen och ut på gärnvägen. där trava vi lite sen skritta vi resten. Det var så kul när vi travade genom stora vattenpölar och prata skit. det är det bästa som finns! och just med Elin. så himla himla kul! love it!
När vi kom tillbaka fick jag ganska hyfsade okej bra besked om en grej! Vi får se om jag skriver ett sjuukt långt inlägg om allt som hänt som jag bärt på lääänge. vi får se.
 
Nu ligger jag i sängen ska fixa ännu fler tidsinställda med lite melon brevid mig! 
kram
Det var verkligen sjukt kul idag! ville aldrig att turen skulle tagit slut.. 

Skrubbs med amanda!!

Jippi! vi ska in till skrubbs i dag med hästarna och då ska jag och amanda rida ut med davy och hennes häst Lisa! ska bli grymt kul! så kl. 7 så ska jag och amanda rida. vi ska typ ta det lungt eftersom davy har vilat i nästan 2 veckor. ska iaf bli grymt! kvälls tur ;) nu ska vi snart och äta sen in till skrubbs! ska bli så kul!
kram
 

Svar på frågor del 3


Nu blir hon vit!

Just nu duschas laguna! Från att varit grå blir hon vit! Haha.. Vi gör henne lite fin till kvällen. Jupp! Finaste älskling!


kolla tävlingar och anmäler!

Hellu! sitter just nu och kolla på TDB för dom har öppnat massor av tävlingar för man måste vara snabb ifall man ska tävla i stockholm.. fixa in mig på två tävlingar utan vara reserv. Ligger en så länge på 10 reserv av 13 på en av tävlingarna så vi får hoppas jag kommer med! Hoppas dom öppnar fler tävlingar tlll typ LA i dressyr. Ligger reserv på LA annars är jag bara anmäld till PAS Div II, individuell start där vi ska va med med laget med. det går LB1. sen anmälde jag mig till en hopptävling i LC och LB men det är ju inte säkert att jag kan vara med så i sånna fall får man stryka sig. Så är det på fastlandet. anmäl till många och om du inte kan vara med så får du stryka dig.
 
Det är piss väder idag så jag sitter inne och väntar på att det ska sluta regna och så vidare! 
kram
 

Favoriter hööks höstcollection

Täcken och jackor/tröjor
Stalltäcke Merano JH Collection
899 kr
 
Fleecetäcke Luxury Showmaster
299 kr
 
Jacka Palermo JH Collection
599 kr
 
Tröja Milano JH Collection
399 kr
 
SweatshirtJacka Pancita HV Polo
879 kr
 
Långärmad piké como JH Collection
249 kr
 
Sweatshirtjacka Mercedes HV Polo
899 kr

Jag ger aldrig upp

 
Hej! det var ett tag sen. Asså shit vad tog bloggen vägen varför skriver hon inte? Asså jag vet inte.. jag bara dog med bloggningen efter lägret. blogg powern jag hade i mig bara försvann. dagarna går och det dåliga samvetet kommer fram. varenda jäkla dag tänker jag att jag ska skriva ett långt inlägg om allt som hänt.. men då kommer lata vickan fram och stoppar allt. Bara för att jag varit ett svin mot mina läsare och inte fortsatt blogga efter sindare har jag gjort en film som ni jätte gärna får kolla på. När detta inlägg är klart vet jag att bloggen kommer vara mycket aktivare och mer mycket mer inlägg. ska planer nästan alla inlägg, göra tidsinställda, berätta om allt som händer i mitt liv. Jag kommer ALDRIG ge upp min bloggtiteln jag älskar verkligen att få berätta och skriva för folk vad som händer, ha aktiviteter  och roliga inlägg som man gillar. Jag skulle aldrig vilja härma en blogg eller bli som te.x Nellie Berntsson, Johanna grant eller Tyra vist dom har grymma bloggar med massor av läsare som dom bykt upp själva. Jag vill inte bli som dom jag vill bli jag. Jag vill bara vara Victoria Gadd den där lite halvgalna tjejen, som alltid är glad och vill väl. Jag är inte perfekt tvärt i mot men det är det som är så skönt! Jag vill inte eller måste bete mig som en bitch då får man bara haters och så vidare som jag sätt med andra bloggare.. det är bara så fel tycker jag! Jag vill visa att bara om du är dig själv inte försöka vara någon annan så kommer du bli stor. Jag tycker sånt är så viktigt. 
 
Jag har fått många kommentarer om att jag stavar fel lite här och där men vad gör det? ett ord som är fel, är det någon kattastrof? alla kan stava fel. Jag lovar verkligen att jag inte ska svika er jag ska göra boggen bättre en någonsin! Jag bloggar för det är kul. .
Jag lovade att jag skulle utvärdera alla dagar på sinarve men jag känner att det är förbi jag kan berätta kort. det gick fantastiskt bra alla dagarna tyckte jag. Efter som man inte värmer upp själv som jag helst vill göra för om jag får göra det själv blir han så himla mycket finare. Men om jag får hjälp med framridningen blir han oftast okontrollerbar och okonsenterad när vi väl ska hoppa och då bli han bara jobbig. första dagen stanna han inte en ända gång men lite jobbig över bommarna. 2 dagen var han super het och på och då har jag inte han i min hand så bra så då stanna han några gånger kanske 3gånger. 3 dagen samma sak där. lite lugnare var han men jag måste sitta och hålla i han och då drar han bara. sistadagen var han så fin! inga stopp och jag hade han i handen fast med ett härligt lagom tempo! felfria 1-1.10m bana. härligt!
Det hände massor av saker på sindare läsgiga och roliga. men det kan jag berätta någon annan gång. 
 
Det här med frågestunden.. asså hahaha det kommer! 
det här med bedömningen kommer också! så chilla!
nu ska jag komma på nya roliga inlägg som kommer på bloggen! 
Mitt liv just nu är jäkligt mycket som händer, ny släkting!! lilla söta Sebastian kom för några dagar sen och troligtvis idag ska vi och hälsa på och ge presenter. Har varit i lummelunda grottorna med min familj och massor av annat har hänt! har fått bankkort men sitter och väntar på den där helvetes koden som inte kommer.. för 1 vecka och 1 dag skrev dom att koden skulle komma om någon dag men den har ännu inte kommit. pissss… 
Jag har varit hos alva och sovit över i 2 nätter och jag har ridit hennes nya finnig Brisse! han var så fin. Fick han att gå så fint! men alva rider han ännu bättre såklart! ;) riktigt fin polle ponny dom köpt. 
 
Davy har sommarvila så han går och har det mysigt i stora gräshagen och blir tjockare och tjockare. Men nästa vecka ska han igång så han är smal och fin till tävlingssessången! Han ska vara redo för lätt A i dressyr i mitten av augusti. Har skrittat han lite på asfalt med Laguna så dom ska sträscha senorna. Det är det bästa för hästen! så skritta era hästar ca 20 min minst 2 gånger i veckan på asfalt. då stärks senorna. Det är så bra! 
Om några veckor börjar skit skolan igen. ja orkar inte! vi åker tillbaka till värmdö om några veckor. 
 
Nu tror jag jag fått med mig en hel del. Så glöm inte att kika in på bloggen minst 1 gång varje dag ifall ni vill följa mig och min ponny till dressyr SM och min och min ridhäst resa till toppen! 
Kom ihåg vara dig själv och ingen annan!
ikväll ska vi till ett ställe och det betyder kanske att jag kommer avslöja något på bloggen ikväll som är rätt hemskt. antingen ikväll eller imorgon eller inte alls.  
kram <3

ansiktsmask


SIGVALDE


FILM DAG 4


God morgon!

hej på er! guh vad gott jag sov inatt! Typ dröm att sova i en säng istället för en madrass. Men guh vad jag saknar allt redan.. Alla underbara männikor.. Asså lägret var underbart! davy sköttesig å otroligt bra och var så fin. Kommer skriva om alla 4 dagar. Idag har jag ingen plan alls.. Troligen bara va. Davy ska få vila nu men bara ute ritter. Funderar på att leta efter någon grönt kort kurs och anmäla tll lite tävingar. Igår kväll så låg jag bara och laddade upp säkert 10000 bider på fb. och mina datrer dampade så inn åt i heleve mycket. asså det var så sjukt irriterande. låg och räänsade och typ fick anfall på mina datorer. Ska försöka svaa på frågor på frågestunden också! vi får se hur dagen ser ut. Inlägg kommer! ska försöka göra en header också. antingen en helt vanliig eller en bildspels header. aa vi får se helt änkelt.  
kram
 
 

Tiden går fort


Hej! Är typ helt helt slut... Död med andra ord.. Haahsha. Har precis kommit hem från 4 Underbara dagar då jag fått vara med underbara människor jag känner och nya underbara människor. HAr haft det så otroligt bra! Het hat hänt så extremt mycket! Några har skadat sig, Det har gått så otroligt bra, överpigg till fantastisk.. Vi har haft så kul! Massor av bilder från min och massor av kompisars system kameror! Kommet skriva och berätta o varje jag! Hade verkligen velat bloggat men jag hade fullspäckad skema och sekt internet! Men nu kör jag igen! ❤


Random blogg på sindarve


Nu rullar transporten!

31 min kvar!! Tagga
 

Idag åker vi!

Hej hej!
Idag åker vi till sindarve! Så taggad! Igår så duschade jag honom och klippte manen och gjorde han så fin! Idag st jag packat det sista och allt är u bilen! Om 1 timme så åker vi. Ska bli så himla roligt! Taggad till tusen! Ska försöka blogga så mycket jag hinner men jag ska försöka att bara ha roligt och inte tänka allt för mycket på bloggen! Kram


Sindarve packning!

Jaha glömde visa sadeln btw..


Bilen

Hej.
Är riktigt trött och ont i huvudet så orkar inte skriva mycket alls.
Jag vaknade sent och när jag vakna var mammas bror här. Nu sitter jag i bilen och v lämnar stan för ettårig för vi ska hyra ut. Vi ska åka och köpa ett linns skydd till kameran sen åker vi till stranden! Red aldrig igår men idag ska jag rida. Ni som undrar när era bilder kommer så ville jag inte ta alla för det är så många. Så resten kommer i ett annat inlägg!kram


HOT or NOT

Fortsätt skicka in bilder på mail: [email protected]
Kännur du mig kan du skicka på facebook.
 
Bilder inskickade av www.dressyrponny.se
 
Sits : rak och bra i ryggen. armarna alldeles för raka och skänkeln lite för långt bak. NOT 4/10
Outfit : SÅÅ snyggt! älskar den! HOT 10/10
Hästens form : Lite öppen i formen. inte mycket till form. MEDIUM 5 1/2 av 10
 
 
 
Sits : Bättre än andra bilden. Händerna går nästan över manken. men mycket bättre! hälarna lite för nertrampade. Medium 6/10
Outfit : du vet var jag tycker ;) skit snyggt! HOT 10/10
Hästens form : Låg, jag gillar mer hög men ganska fin form! Medium 5/10
 
Inskickad från Felicia Höglund (fick ingen länk till bloggen)
 
Sits : Bra! fin efter gift och så fint. 8/10 HOT
Outfit : funkar! inte min favorit! men snyggt! 6/10 Medium
Hästens hopptäcknik : As fint!! så fin frambens täcknik och samma bak! 9 av 10 HOT
 
 
Sits : Armarna och händerna bra! lutar dig alldeles för mycket bakåt. 5/10 Medium
Outfit : Vitt på dressyr såklart! snygga knoppar 9/10 HOT
Hästens form : du vet hur mycket jag älskar din häst.. fantastiskt steg och på skjut. Lite låg i form men fint! 8/10 HOT
 
 
Sits : Fin. Lite mer eftergift kanske. Jätte fint kanske en aning för mycket bak med skänkeln. 8/10 HOT
Outfit : Snyggt! 5/10 HOT
hästens hopptäcknik : såå fint! högt över kanske lite ihop med frambenen 6/10 HOT
 
 

 


Dålig uppdatering..

Hej!
har inte bloggat sen i morse.. har haft massor att göra! har fixat mitt internet på mobilen, ringt om hö, fixat ny hopptränare! och mycket mycket mer.. Har köpt saker träffat bästa felicia, varit i gnisvärd kollat hästarna men ingen ridning. Har lite dålig blogglust just nu. Pappas släkting som han inte träffat på flera tusen år typ är här. Så ska lägga ut lite HOT/NOT bilder så nu kör vi! <3
kram
 

God morgon!

God morgon, god morgon.
Idag vakande jag 08:30 (försöker vända på dygnet) men låg kvar till 08:30 typ.. Men nu har jag tagit mig till soffan och fläckar mig där istället. Hade typ lite svårt att somna men jag somnade säkert vid 00:30 något sånt.
Nu är det verkligen inte länge kvar till sindarve!! 4 ynka dagar. Har börjat tänka på mycket. Jag måste köpa några saker till mig, måste köpa hö för jag tror dom bara ger hö silage och davy tål det inte så bra. Han brukar bli lös i magen.
Packa aka jag börja göra idag, tvätta kläder jag ska ha med mig som är smutsiga och så vidare.

Något som är ät hel*ete piss är att jag glömt mitt sadelskåp i Stockholm (eller vi fick inte plats att ta med det).. Allt blir så lättare att ha ett sadelskåp på sindarve för man håller koll på grejerna mer och aa allt bli lättare.

Så idag ska jag köpa lådor jag kan ha grejer i och lite andra saker. Så fix till sindarve och så ska jag rida davy i skogen tror jag.
Kram


Min ponny är fantastisk! jag såg olyckan

HEJ!
har äntiligen kommit hem efter att varit på travet. Regnet öser ner, det blåser som bara den och åskan kommer väl hit när som helst. 
Btw. Tänkte iaf berätta om hoppträningen som gick helt fantastiskt bra!!! Och sen var jag ju och såg den där lilla olyckan som hände.
vi tar allt från början.
 
Pappa och jag åkte ut till gnisvärd, gjorde iårdning hästarna och åkte iväg. Vi hämtade upp mamma hemma i stan sen fortsatte vi turen ut till sillikaten. När vi kom fram ser vi att grinden var stängd och låst för att det är den här enorma trav tävlingen men vi såg att det var en tjej som red där. mamma och jag gick fram till vakten och frågade om han kunde öppna, och då ringde han någon tjej och då sa hon att det skulle komma en ggubbe och öppna men då visade det sig att vakten hade nyckeln så han öppnade och vi kom in. Tack så himla mycket vackten (inte för jag tror du ser det). Vi åkte in och började bygga bana. Jag byggde upp en bana på 4a hinder det såg ut såhär:
en linje med ett räcke och senan en oxer med vattenmatta
efter linjen red man snätt igenom till ett räcke 
efter räcket red man till ett grind hinder som stog mitt på banan alltså man svängde rätt över banan.
 
Vi pratade lite med tjejen som red och sånt sedan så skulle hennes kompis testa rida (medan vi bygde banan) hon var livrädd för hästar och hade nästan aldrig suttit på en häst. Helt flötsligt hör vi ett skrik när hon blev lädden inne på framhoppnings banan (asså när det är tävling) där var underlaget STEN HÅRT kändes som asfallt serriösst.Men iaf vi hör ett skrik och precis innan jag hörde skriket kollade jag på dom och då såg allt så lungt ut så. Men vi hör ett skrik och då såklart vänder alla sig om och då ser vi att tjejen som red hade ramlat av rakt på det här senhårda underlaget som kändes som asvalt. Hon var helt i sjock, hon grät och grät och hennes kompis var också i sjock. Min mamma satt på huk vid henne och lygnade ner henne och var en jälte! helt fantastik mamma jag har. Hon kunde inte röra sig för det gjorde för ont i rebenen. mina föräldrar var dom enda vuxna där just då. Pappa ringde ambulansen för det är bättre att ringa en gång för mycket än en gång för lite. Så pappa ringde vi fick också tag i hennes kompis morfar. Ambulansen kom dom kände och klämde för at se, aa något. dom ville kollla upp henne. Vi bestämmde oss för att lämna det till dom nu för nu hade tjejen bra hjälp och hennes kompis morfar. Troligt vist har hon fått en spricka i rebenet för hon hade så otrligt ont. Jag har ingen aning hur det gått för henne men jag hoppas på all tro att hon mår bra och att det inte blev något allvarligt. 
 
Mammma var lite i sjock typ men vi smälte det ganska fort. Hon hade tur i oturen att vi var där. Dom var helt ensamma och hennes mobil brev krossad. Dom bodde annars på fastlandet och hade inga föräldrar där. 
Hoppas verkligen hon mår bra. <3
 det är verkligen inte kul att se något sånt hända.. usch säger jag bara. Dom hade inte gjort något fel hon hade hjälm och hennes kompis lädde. Men tänk vad mycket en väst skulle hjälpt. Det är verkligen otroligt bra. Hur fult det än kan se ut så kan det rädda liv. 
 
Tillbaka till min hoppning.
När jag värmde upp davy kändes han lite hård i munnen men efter jag värmtupp honom släppte det mer och mer och han blev fin. Jag började värma upp på räcket snätt i genom och oj vad kul han tyckte det var!! lycklig ponny! Jag fortsatte hoppa linjen. Perfa säger jag bara. Ponnyn gjorde allt för mig. Sedan hoppade jag staketet (davy och staket, nja inte bästa polare). Vi fick en bra distans mot hindret men sedan märkte han att den var en grind. Då typ stanna han 2 meter ifrån men jag var på med skänkeln så han skritt hoppade det. det var som han bestämmde för att hoppa själv utan att jag tvingade honom. Sdan hoppade jag det flera gånger som dom andra hinderna. Jag bad pappa höja till 80 cm då hoppade jag bana på den höjden, han var perfekt i alla språng! han var helt underbar! jag hoppade 80 bana några gånger sedan fick han vila som han får mällan alla gånger och sedan höjde pappa till 1m och längde oxern ganska mycket! Han hoppade även perfekt där och tyckte det var så kul!! han verkligen bjöd och åå det är så kul att sitta på en häst som tycker det är så kul och bjuder så fint! 
han var underbar!
 
Känns som han är i topp form fast han går på bete, är fett tjock men han går så himla fint i både dressyren och hoppningen! vi är så taggade till lägret och det ska bli så himla kul! 
hoppas ni  gillade inlägget och att det var läs värt 
KRAM
 
 
 

Trav

Hej alla!
Sitter just nu i min bil på travet med mamma och pappa i spö regnet.. Snacka om att det regnar men det är faktiskt riktigt mysigt nu mär man sitter längst fram assåå med bil så det är riktigt mysigt!
Uptate om denna underbara hoppträning kommer ikväll när jag kommer hem! Nu njuter jag av att se på trav i värmen! Kram


Ponny succé

 
Hej! Min ponny hoppade så grymt bra idag! 
 
Det hände fett mycket idag.. En olycka bland annat på silli som hände men jag mår fin fint. Kommet berätta om allt ikväll både om min gryma hoppning och det som hände! Snart beger jag mig till dharve! Ska bli så kul. 
Så kolla på bloggen så ni inte missar inlägget!
Massor av bilder från hoppningen kommer, så grymt fin var han.. <3 
Ps.det var inte jag som skadade mig men min familj var dom ända som var där när det hände

Påväg ut till Gnisvärd sen hoppträna!

Hej!
Skulle förmodligen suttit på hästen nu vid silli men det gör jag inte för någon i min familj (pappa ) glömde väcka mig 08:30.. Aja nu är jag påväg till Gnisvärd, sen åker vi in med hästarna och trimmar lite! Sedan hoppas jag på att vi åker till dharve och shoppar lite till sindarve och lite sånt vi behöver! Kram


Sjukt imponerad

Är Sjukt imponerad av den här tjejen som gör den här covern. Serriöst hur bra för man va!! Älskar covern, hennes röst och aaaa... <3 
Lyssningsvärd!
KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL LÄNKEN! GICK INTE ATT BÄDDA IN DEN MEN LYSSNA OCH NJUT! <3
 
 

Svar på frågor 2


Ny och rolig grej på bloggen!!

HEJ!
Nu kommer den första roliga grejen här på bloggen! Ni vet att många har börjat med HOT or NOT på många häst bloggar som jag sätt. Jag tycker det är en skit kul grej, där man blir bedömd och får en ärlig kommentar och i slutet HOT eller NOT. Men en grej jag tycker man ska ändra på i det för att man kanske kan få en ärligare och snällare bedömning. det är att man bedömmer i en skala 1-10. För om man bara för ett NOT då man man antingen ta det på fett alvar och bli ledsen men om man istället bedömmer från 1-10 då kan man få en uppfatning att man är inte så dålig så man får 0 när man för ett NOT. Jag tycker så iaf. En grej jag kom på själv med att bedömma 1-10 stället för HOT or NOT och jag vill starta här på bloggen, en kul grej där man får en bedömning på.
kommer köra med dressyr och hoppning! 
Såhär kommer det se ut
 
Sits:  rak i rygen och fina händer, kanske lite mer kontakt. du trampar också ner hälarna lite för mycket. Point 8
Outfit: Knopparna sticker upp lite väl mycket, snyggare med schabrak än vojlock. Lite väl lång hatt ;) Point 5
Hästen form(om det är hoppning hästens hoppteknik): Fint steg lyfter bra. Lite öppen i formen men bra på skjut. Point 7
 

HAHA drev med en tecknad men ville inte ta någon ekta bild om man inte har skickat in! Så nu får ni skicka in så mycket bilder på hoppning och dressyr ni bara kan så bedömmer jag. skicka in på [email protected]
skicka inlägget med överskiften/rubriken: Bedöm mig!
Hoppas ni skickar in massor av bilder nu! KRAM

foten värker Guld ponny

hej på er alla goingar!
Sitter just ni och gottar mig med en godispåse i soffan med en mysig fillt.
Har haft en underbar dag på stranden med familjen, bara solat och blivit jätte brun! det syns verkligen nu. 
 
Min ponny asså.. Värld sååå mycket, så underbar, sånt steg, ni vill bara veta hur fint han gick idag! Efter en lång dag på stranden åkte vi till gnisvärd och mamma och jag bestämmde oss för att rida. Först hämtade vi hästarna och som vanligt kommer davy till mig. ♥ Vi fixade iårdning dom och tog vår dagliga skritt tur på asfallt och sedan in på en grusväg och sedan hem igen. Efter det gick jag till paddocken och trimma davy i dressyr. Gud nåde så fint han gick. 
Började med att skritta honom i låg form sedan övergångar skritt, trav, även låg form där med. Jag jobbar honom i den lägre formen, volter och ställa, böja, öppna, sluta , skänkelvikning och sånna grejer. Jag plockar in honom i lite högre form och fattar galopp. Magisk galopp. kunde korta och länga massor. Börjar höja formen i galoppen och gör lite övergångar trav galopp och galopp skritt och så vidare. Efter jag galopperat är uppvärmningen klar och jag börjar kräva mer. Han gick i kanon form jätte fin i nacken och trammpaunder sig så otroligt bra. Han spårade och gjorde allt perfekt. Han var grym!
 
Men nu kommer vi till sitvationen där hän förvandlas till en vinnst ponny i SM. Han fick det där otroliga stegen alla dressyr ryttare strävsar efter sina hästar och försöker hitta. Jag har hittade några gånger, faktiskt ganska många gånger och ibland hela pass, precis som idag. Han hade "det" som man kallar det. Han gick så otroligt och mamma bara gapade för att han gick så fint. Bara det fans en filmkamera där, precis i alla dom här lägena där han går som finast. Han var så himla fantastisk. Han hade steget hela passet där efter. ASSÅ han steg... så otroligt vackert. Han flyger fram i traven, nej han svävar. Han har det där "det". Snart har vi det helt och det är då vi kommer starta SM. Och vi bara tar större och större kliv ditåt nu. Han är helt fantastik!! Sån kapatisitet han har, det känns så rätt och han är otrolig...  ♥
 
Jag avslutade honom när han gick som bäst, jag travade av honom i låg härlig form och han njöt sååå, och var sååå nöjd. När jag travat av skrittade jag av honom och ha fick sååååå himla mycket beröm detta pass. Hela tiden 24/7. 
När vi kom hem Så stretshade jag honom och han njöt och såg så nöjd ut. Jag svalkade av honom med vattenslangen och sedan var han klar.
Och då händer det.
 
JAG FICK NÄSTAN HÄSTEN ÖVER MIG.
 
Jag hade verkligen turen i oturen. Jag gick med davy påväg mot hagen och jag kände att han var lite spänd så jag var berädd på att han skulle kasta sig åt sidan lite gran. Men det som händer är att helt plötsligt så kastar han sig rikgit ordenkligt åt sidan (ingen liten kastning åt sidan) och det var jätte nära att jag fick HELA davy över HELA mig men istället för jag honom över min fot och tänk er en häst som flyger iväg och landar på din fot. (som om en häst hoppar upp i lufnen och landar på din fot. Så han stämplade mig på hela foten ordentligt men jag han på något sätt smälla till honom med grimmsaftet så han flyttar sig. Men det gjorde så in åt i HE***** ont! Kändes som min fot blev mosad. Jag började grina (brukar inte göra det så ofta alls) Davy blev helt förskräckt för han fattade inte vad som hade hänt. Jag halltade mig till hagen med davy med förädrar som stöttar mig. 

Jag tog av mig skon och srumpan när jag släppt davy. den var lite svullen och röd och jag hade ett märke av davys sko. Jätte kul.. :( tänk att få en 500 kg häst som hoppar på din fot. Asså shit vad ont det gjorde/göör.
Jag kollade lite när davy busade runt i hagen, sen gick jag in och satt en frys klump på foten. men det kokmer någ ändå bli blå. 
Har fortfarande jätte ont men få hoppasc på att det blir bra snart. Men on gör det!
 
 
Mer uptate kommer ikväll med härliga och roliga ideer hoppad jag! ska försöka svara på lite frågor nu.
KRAM
 

Svar på kommentar

Från Karro Westberg
Om du bara fått sms om det så är det inte omöjligt att do ljuger.
Jag får ofta sånna även första dagen på mitt nya internet men det funkar minst lika bra ändå ;)

Svar:
Guh vad skumt att som ljuger! Men det som är så himla konstigt är att mitt internet inte funkar häller..jätte konstigt! Hade liksom inte använt det alls mycket.. <3 kram på dig!


Veckoplanering

Har inte världens fullspäckade skema men ni kan ju tycka det är lite kul att kolla vad jag gör nu innan sindarve lägret. 
 
Tisdag:
♦ 12:00-... Stranddag 
♦ ca 17:00 Ridning det blir ett dressyrpass på badab efter som han fått vilat 2dagar i rad.
♦ uptate på bloggen hela dagen
 
Onsdag:
♦ Det ska va dåligt väder så troligt vist åker vi till dharves och ska köpa lite saker.
♦ Åka in till sillikaten och då ska davy få ett hopp pass inför sindarvelägret. Ska jobba hinder kanske någon bom men mest hinder och hoppträning.
♦ inga mer planer för dagen
♦ uptate på bloggen hela dagen
 
 
Torsdag: 
Vädret avgör dagen
♦ tror jag ska börja packa till lägret. (packlistan är klar)
♦ Kanske va med någn kompis
♦ rida antingen ut i skogen eller dressyr på banan
♦ uptate på bloggen hela dagen
 
Fredag:
♦ Blir nog en dag på stranden
♦Rida blir det! dressyr pass tror jag
♦ uptate på bloggen hela dagen
 
Lördag: 
♦ en dag på stranden hoppas jag!
♦ massor av små fix inför sindarve
♦ på kvällen blir det ridning markarbeete bommar. hemma
♦ uptate på bloggen hela dagen
 
Söndag:
♦ kanske stranden
♦ massor av fix till sindarve
♦ duscha davy och göra honom fin
♦ uptate på bloggen hela dagen
♦ davy får vila!
 
sen sindarve på måndagen!
nu drar jag ti

Asså hur kan det försvinna så fort?!

HELT sjukt.
mitt internet har redan tagit slut på min mobil. kan inte fatta varför!? 7 jäkla dagar har jag haft internet sen försvann det. Hur är det möjligt.. Det är därför jag varit oaktiv idag för jag inte haft något internet.
Wilma har iaf sovit över och vi har haft fett mysigt! Vi har typ badat, badat och ja, badat. HAHA Vi har badat och solat på tofta, hamnen och i tofta gropen. vi bah kör. 
 
Idag var vi i gropen och bada. för det blåste typ fett mycket så man kunde inte vara nere vid havet. Efter vi varit och badat drog vi in till stan och då gick vi ner till glassbaren och chillade med varsin glass på en brygga. när vi var klara stack vi till ringmuren och typ hade fett kul och tog lite kort och typ hade roligt! Sen gick Wilma hem och jag mötte "mammut och papput" på stan.. HAHA. Jag köpte en bok och ett par sjukt snygga shorts. Riktigt riktigt snygga! älskar dom. Bild kommer. 
Efter vår lilla tur på stan hade familjen beslutsångest var vi ska gå ut och äta. Alla var typ fett trötta, hungriga och hade sina egna viljor, men vi kom tillslut fram till ett ställe på stora torjet som vi åt på. Åt plankstek. Sedan blev kvällen inte så kul. Trött och ja, nu berättar jag inte mer om det.
 
När jag kom hem satt jag mig med min mobil och lyssna på musik. Efter en stund blev jag film sugen och satt mig med mobilen och hörlurarna och kolla på en film. Den hette "Tur och retur". den var faktiskt jätte bra! Kanske lite barnslig men jag hade tråkigt . HAHA. Men bra var den!
Är helt slut och ska sova. Ska försöka svara på resten av frågorna men igår och idag var det inte läge. Men det kommer! Samma med att det kommer en fett rolig grej som jag ska starta så håll utkik! 
kram
 
 
 

Det blir en dag på stranden..

Nu ska jag till tofta strand och chilla, sola o bada. Troligtvist ska Wilma & Ella dit. Kommentera ifall ni ska dit ;) Så dagen bli "en dag på stranden". Sennan blir det väll ridning senare idag.
Kram


Frågestund del 1


Blir alltid lika glad


Hejsan!

Har precis kommit hem från att ridit Barbacka på hästarna.. Mys! Har stekt hela dagen i Sysne på stranden, vi åt också fisk på fiskeläget. Härligt! Nu ska vi ut och äta på en tapasresturant. Ska bli jätte kul!
Outfiten idag blir en av favorit tröjorna, shorts från hollister, jeans ballerinaskor.
Kom ihåg att det är sista dagen för att skriva frågor ;)


Sandviken

Nu har vi bestämt var vi ska!
New in! Rosa hörlurar! Älskar som. 40% rea. Tack pappa!

Lite laddare följde med hem med ;)


Lördag 6 juli 2013

Sitter nu i min soffa inne i visby och har det bra. Gårdagen spenderades kvällen med min kusin vitamin o tomas och ann. Vi åt mat och hade det så trevligt så. 
 
Idag är det en ny dag men massor av aktiviteter, eller inte. haha.
Har faktiskt ingen vidare plan för dagen. Familjen skulle haft en dag på stranden men så blev det mulet och inte något speciell stranddag. Mamma och jag funderade på ifall man kunde ta sig till lummelundagrotttorna eller något sånt. Vi hade nog iaf tänkt att åka på någon utflykt men var har jag ingen aning om ännu. Badkläderna ska med för det kan ju hända att det blir sol och man kan bada där vi ska (som jag ännu inte vet).

Rida ska jag försöka göra idag. Blir nog jobba på banan lite dressyr. 
Snart ska jag börja göra iordning packlistan till sindarve! 9 dagar kvar nu, sjuukt. Det betyder att jag snart behöver ta in dom i hagen vid huset och börja vänja in honom med krafft och hö. 
Justde! angående frågestunden, nu börjar det bli riktigt mycket frågor. 21 kommentarer med upp till 20-30 i varje och en där det va 51 frågor i. Så ska snart börja avrunda men idag är det sista dagen att skriva frågor till mig! så ta sjansen nu. Kommer snart börja svara och spela in svaren i flera delar och så. så klicka på länken och skriv frågor! ni är bäst alla underbara bloggläsare. ni gör mina dagar ;)
http://victoriagadd.blogg.se/2013/july/fragestund.html#comment
 
 
 
 
 
 

5 saker ni inte visste om mig innan jag ska sova

 
1. Jag måste alltid vrida och vända på mig flera gånger
 
2. jag kan bara somna om jag ligger på mage eller på sidan
 
3. innan jag släcker lampan måste jag hålla på med mobilen.
 
4. jag somnar bara om jag ligger på mage med armen under min mage eller att jag ligger på sidan och under mitt huvud är min arm som sticker rakt ut..
 
5. Jag måste ALLTD ha 2 kuddar när jag ska sova för jag måste ligga och krama en kudde
 
Japp.. 5 hel skumma grejer som jag måste göra. Kan liksom inte sova utan dom grejorna. Jag är skumm men så är det! HAHA. 

Vill tacka er

Assåå shiit vad kommentarer och frågor jag redan fått.. Det är helt sjukt! Assåå ni är underbara.. Kommer börjar svara på frågor men kommer inte lägga ut dom för än ett tag! Fortsätt ställa frågor ifall ni vill veta mer om mig!
Älskar er everybody❤
Bilden är från en gullig tjej som heter wilma som skicka den till mig! Så himla gulligt! <3


Humör ponny..

Assåå shiit vad min ponny har humör.. Ena dagen är han fett glad och är posetiv till allt och ena dagen är han sur hela tiden och gör allt tvärtemot. Assåå man märker det så tydligt! Hur glad jag än är så kan han va fett sur, precis som idag.

Vi började med att skritta en tur på asfalt och en grusväg där han var allmänt sur. När vi tog oss till ridbanan var han så sur. Han skulle göra allt tvärt imot vad jag försökte göra. Assåå han är ju så svår att rida och idag var han sjukt svår. Jag hade iaf ridlust så jag fortsatte. I slutet av passet så började han bli lite finare men han var hård i munnen. När han brukar va jobbig och stretar så brukar han va omöjlig i galoppen för då brukar han typ skena och inte vilja va samlad. Men idag vag han typ finast. Galoppen konstigt nog. Jag vet faktiskt inte vad jag jobba på jobba väll mest på att ha han lugn och försöka få han samlad så hade liksom ingen riktig plan för dagens pass. Men jobba fick han. Haha!

Nu är jag påväg in till stan och ska träffa Tova så ska vi gå runt på Almedalsveckan :)
Kram


FRÅGESTUND!

äntligen har jag kommit igång igen med bloggen och statistiken är på topp. man märker verkligen när jag är aktiv och när jag segar lite med inläggen. men nu drog statistiken upp och jag lovade att göra en frågestund då.
Denna frågestund är lite speciell för jag har blivit tippsad om att göra såär!
det är en rolig grej som alla tycker är kul!
 
1. om du skriver 7 frågor får du en länkning på min blogg.
2. den som skriver mest frågor får ett inlägg där jag utverderar bloggen och hur den är!
 
då blir ju ni glada för att ni får en länkning på en blogg med faktsikt ganska många följare och jag får frågor som ni tycker är kul att få höra!
så skriv så fingrarna brinner nu! haha
 
 

Bildbomb

 
 
 

Påväg in till stan med places

Japp! Nu har Elin åkt hem.. Fast jag följde med :D vi har places med oss och är påväg till ninnas stall för att lämna honom där. För det är där han ska bo nu i sommar.
Sedan ska jag och Elin göra en grej ;) hihi
Ni får en tjuv kik på två tjuvkikar på photoshooten :)


info om livet nu!

Hej hej! 
hoppas ni såg filmen så ni fick veta lite cad som hände igår. Asså vi tog så sjukt mycket kort! 801 bilder tror jag det var... Och davy och Laguna var inte på humör att bli fotade. dom ville inte stå still, ha öronen framåt och dom ville bara  äta.. Svin jobbiga! HAHA. Places var den ända som ville bli fotad. men några foton fick vi till. När alla bilder är ränsade så det inte är 801 bilder för det bli jobbigt ;) haha. då blir det en bildbom. Headern är ju ny och fräsh. Bara en bild på dåda mina fina hästar. kolla också in headern jag gjort till elin! blogg...klicka här!
 
Jag har precis rensat två enormt stora delar på mig med bilder..och jag hittade några tycken fina iaf. elin är inne på sin andra del av bilder. Jaa.. vaknader preics.. trött men sov himla gott!!
 
Gårdagen var underbar! vi bestämde oss för att rida ner till havet på kvällen. så mysigt! det var första gången davy verkligen ville bada! han gick ut dreckt nere vid en sten strand och places var feg men det var davy också första gången han såg hav och gick på en sandstrand. Aa men places kom iaf i med båda framhovarna! det var ju ämdå bra för att va så rädd som han va. Vi forstatte vår tur bort till havet på tofta/gnisvärdsstranden! såå mysigt. Där var båda lite fega att gå i vattnet men efter en stund så litade davy fullt på mig så gick vi ut i vattnet och han tyckte det var så kul och mysigt! han gick ner till knäna <3 dutti ponny! vi travade också på stranden och hade det så mysigt! det var knappt någon där för kl var typ 9-10 på kvällen. 
 
idag är sista dagen elin är här :( hennes mamma kommer och hämtar henne kl 1 då dom ska in till ninnas stall och prata med ninna. 
så är läget så snart ska vi ut och ta en lång härlig tur med hästarna. 
 det står mer under bilderna↓
 
Elin och jag hoppade i förgår! det gick så in åt i bomben bra för båda! 
davy gick klockrent och var pigg och bjöd så in åt i bomben bra! vi slutade hoppningen med att hoppa en bana på 90 cm på två räcken och 1m på en oxer som var ganska bred men inte så bred ;)
elin var så duktig med places för places är en travare och har varit rädd för bommar och typ max hoppat 20 cm och nu hoppade han 80 cm oxer! så himla duktig!!! <3
 

Haha, för att vi kan(eller inte) och vi har inget liv.

Köör på lång rubrik


I'm back!

Aaa äntligen tillbaka och äntligen har jag internet igen! Assåå har haft sån ångest att jag inte kunnat skriva som jag brukar, göra långa inlägg som man fastnar vid och berätta om mitt liv! Hoppas ni inte lämnat bloggen fast det varit så lite blogginlägg men nu, juli ska bli storslaget!! Så håll koll!
Kram


Grattis väldens bästa!

Måste bada skriva hur underbar min mamma är.. Hon är väldens bästa mamma, hon finns alltid vid mig och vill alltid väl. Vi har roligt tillsammans fast ibland bråk men som försvinner i ett vift. Du gör mina dagar underbara och du gör mig gladare för varje dag. Du är nu absolut största förebild och jag är så lycklig att du är min egna mamma. Bara min mamma och jag älskar dig så oändligt mycket. Det är omöjligt att förstå! <3 det här var bara några ord om hur underbar du är, du är omöjlig att beskriva för du är för underbar <3 jag älskar dig och hoppas du får en underbar födelsedag! Grattis!


Hej, kul att du hitta in till min lilla galna hästblogg! Och det är jag Victoria med mina två hästar, Davy on the road och Laguna som driver denna hästblogg. Jag bloggar om mitt liv, åsikter, tips och vår väg upp till toppen. Jag tävlar både dressyr och hoppning på min d-ponny tävlar jag upp till LA i dressyr och LB hoppning, ridhästen rider jag LB i både dressyr och hoppning. Vi kämpar och på min blogg kan ni följa oss hela vägen med motgångar och framgångar hela vägen upp till toppen! kolla runt, jag lovar ni kommer fastna