På väg!

Hallu! Sitter nu i bilen med Wilma och pappa och är påväg till Södertörn. Ska bli så kul! Min fina Ridhäst Laguna står i transporten och äter Hö. Så nu taggar vi tävling!! ❤


Så för bereder jag mig.. T

Jag tänkte berätta om hur jag förbereder mig till en hopptävling med Laguna. 
så här ser en förberedelse ut:
 

Jag börjar alltid att rida, antingen skritta ut, rida lite håradere eller bara gå en prumendad med henne i grimman. denna dag så re jag ut och joggade henne. Först skritta jag ganska långt och sedan så börja jag trava (red med världens bästa wilma) sedan tpg vi en lång härlig galopp så dom fick sträcka ut sig. Hon har väldigt mycket energi i sig. Sedan trava vi av dom och skritta hela vägen hem igen. 
 
När jag kom hem så började vi fixa i ordning henne. Jag brukar duscha men det är kallt ute och vi har ingen vattenspilta ännu. Så idag så sprejade jag henne med glanssprej som inte är halt och som rengör på utsidan. Jag prejade henne med det och sedan rycktade länge med rykt borste och ryktskrapa. Efter det så klippte jag hennes man för den var alldeles för lång. sedan klippte jag bakom hennes öron, öronen och hovskägget. Jag tvättade Lagunas svans nogrant med varmt vatten och shampoo. DÅ var Laguna klar. då satt jag på henne täcket och gick till sadelkammaren och börja putsa medan wilma bytte schabrak, putsa stövlarna, och satt på nr lappen. Då var det klart. Då tog vi ut sadeln, tränset, nummerlappen, benskydden, västen, hjälmen, fleecetäcke och ländtäcke till bilen. Jag tog också ut transport skydden till stallet. 
 
Då var stallet och hästen klar tror jag. Då går jag in tar fram svarta kavajen, vita ridbyxorna, vit ridtröja med krage. så ser en planering till en tävling ut ungefär.
 
Imorgon startar vi LC 1m på södertörn. ska bli sååå kul! kram
 

Siggesta


Har man världens bästa vän så har man

Halloj! Vilken underbar dag!! Dagen har sett ut såhär:

Jag, mamma och pappa åkte och hämtade Wilma på flygplatsen och mycket kramar blev det då! Saknat henne så. Efter det så åkte vi till gallerian och shoppa och åt glass! Sååååååå mysigt! Jag köpte två tröjor och Wilma köpte en tröja. Jag köpte en blus från bikbok och en tröja från Gina tricot. Wilma köpte en tröja från Gina tricot. Jätte nöjd med köpen. Haha. När vi kom hem så tog vi in hästarna och gjorde dom i ordning för en ridtur! Först red vi i hagen för det började bli mörkt, vi travade och galopperade. I galoppen var dom pigga och busiga. Dom ville gärna springa iväg och bocka. Haha. Efter en stund kom pappa ut och då tog vi en promenad ute på en upplyst väg vid vägen typ! Det var så mysigt.

Nu sitter vi i soffan och tittar på let's dance. Hihi kram


Ena tävlingen inställd för min del.

Hej svejs igen. Som ni vet ska jag tävla i helgen men Davys LC blir inställd bestämde jag mig för. Davy var ju hos tandläkaren i tisdags och då fick han domesidan (lugnade typ) och då är det tävlings karens i 96 timmar och det skiljer 2 timmar för mig att tävla alltså 94 timmar har det gått till tävlingen och jag har funderat länge om jag ska vara med eller inte, har liksom mått illa för att jag inte vetat vad jag ska välja. Om jag skulle vara med skulle det funnits en risk att dom skulle tagit ett blod prov eller att någon säger att han har det i blodet, då kände jag att det är bättre att man inte är med än att ta en risk om att jag kanske inte kommer få starta honom i någon klass på 1 månad - 1 år. Så därför stället jag in tävlingen och i stället satsar jag helt på Laguna på söndag i stället! Ska bli så sjukt kul! Davy kör vi nästa helg i stället. Jag och laguna startar bara en LC 1m på Södertörn cup. Det blir najs! Kramar på er!


Nu kommer vi!

Men hejsan! Just nu sitter jag i bilen påväg till flygplatsen för att hämta älskling Wilma!!!!! Ska bli sååååå kul. Hon ska bo hos mig under denna helg!!
Ska bli gryyymmmmt! Saker som skulle va grymt kul att göra är att, rida såklart, ha photo shoot, roliga video inlägg, shoppa och massa annat kul!!!! Hihiiiii kram


Frågestund del 3


Frågestund del 2


ridbana!

hola! <3 idag eller just nu är en gubb/kille här som ska hjälpa oss med en ridbana! han ska kolla marken idag och så! iii! hahhahaha. så vi hoppas att det ska finnas en ridbana till sommaren och våren! ska bli såå najs. 
 
men i dag kommer världens bästa vän, min bff, min andra halva, min babe, ska bli så sjukt grymmmmmt att hon kommer från gotland och ska bo här under denna helg. 
bloggar mer sen när hon kommer kram! 

Frågestund del 1


Gött!! 😍❤

Jordgubbar med nutella och socker!!! Kan det bli bättre??! 😍😍👏


♥ FRÅGESTUND ♥

Hejsan alla! sorry för dålig upptatering idag.. dåligt av mig. Jag får faktiskt ta och skärpa till mig! 
MEN NU SKA JAG KOMMA TILL SAK. 
 
 
Jag hade tänkt ha en frågestund där ni får fråga mig hur mycket som hellst, vilken fråga som hellst! 
Jag tänkte  att jag inte haft bloggen så länge och det är säkert nya läsare nu som inte känner till mig så mycket. Så nu har ni chansen att lära känna mig! veta mer om mig som ni tycker är intressant och som ni inte tycker jag har berättat! så klicka på kommentarer och skiv lite! inte så svårt!
 
Så nu startar FRÅGESTUNDEN!!

Inte mycket nej....


Ändrade planer!

Hej på er! Allt bra? Just nu sitter jag i bilen på väg till Sandö! Inte som panerat men vi tänkte faktiskt jobba lite bommar och små hinder idag! Pappa och jag tänkte göra det! Ska bli kuligt. Ha det bra! Kramar


10 saker ni inte visste om mig !

1. Jag får ofta skrattanfall av att bara gå.
 
2. jag har två err i min hand, det var en katt på fårö i en butik som bet mig.
 
3. Jag är inte den som älskar godis men jag älskar frukt!
 
4. Jag kan inte äta eller dricka när jag ska tävla.
 
5. Jag älskar att fota, natur, människor, hästar m.m .
 
6. Jag har otrolig respekt mot eld..
 
7. Jag är beroende av ice cream jump och flow free.
 
8. jag är klumpig och ramlar lätt.
 
9. Jag är väldigt blyg.
 
10. Jag rprattlar väldigt mycket när jag sover och jag är mörk rädd. 
 



Äntligen!

Hola! Jag han inte att blogga i morse men jag får göra det nu istället. Idag mår jag mycket bättre, har inte ont så jätte ont i halsen men snuvig är jag fortfarande. Men skolan blir det idag, skönt att få gå till skolan och träffa alla kompisar. Haha.. Vi har ifallfall haft spanska nu på morgonen och nu ska vi ha drama tror jag.

Dagen idag är ganska soft. Skola nu, hem softa, mamma ställde in dressyr lektionen så jag inte anstränger mig för mycket. Så jag ska nog skritta ut barbacka på Davy idag han är nog fortfarande lite trött från gårdagen. Så han får lunka lite i skogen.
Laguna ska jag nog också föröka skritta lite på barbacka tror jag vi får se! Ha det bra!! Kram


Hästtandläkaren

Idag är jag fortfarande sjuk men känner mig lite bättre! Idag så ska Davy till hästyandläkaren som ska till Sandö så då ska vi åka dit med honom så ska Davys tänder kollas. Vi ska typ skjutsa dit davy bara men jag ska inte anstränga mig för jag vill inte bli mer sjuk.

Hoppträningen idag vet jag inget om men jag tror inte davy kan va med så i sånna fall får jag ta laguna ifall jag änns ska va med för jag är ju lite sjuk fortfarande.


Hanchen träningen blir av ändå!

Det går inte att av boka träningen så det är bara att köra, har tagit en Alvedon så det ska bli bra! Nu är jag påväg till fågelbo för att träna för Hanchen som är A tränare i dressyr! ❤ Kram


En lång resa (bara martin svärd bilder)

Idag har jag suttit och kollat massor av bilder på mig och davy på martinsvard.se
vi har vaarit med på en del tävlingar som gått både bra och dåligt!
(det var flera klubbtävlingar i mellan vissa tävlingar) Alla dom här tävlingara är lok/reg och jag har tyvärr inte bilder på alla tävlingar jag varit med om så det här är bara bilder på dom tävlingarna jag har bilder på från martin svärd så alla tävlingar som är lok/reg är inte med. 
 
min första lokala och regionala hopptävling 80 cm cleround felfritt
 
Min andra lok/reg tävling 80 cm cleround felrfitt
 
en lok/reg tävling 80 cleround 4 fel och min debut i Lc 90 cm grym runda men jag missade sista hindret.
(bild från debuten)
 
Min andra Lok/reg dressyr tävling i LC1 då vi kom 4a precis utanför placering
 
Min första tävling på borta plan och min debut i LB 1m, vi red LC 90 cm och LB 1m 
vi fick en 3 placering i LC och tyvärr rammla jag av i LB men det var en jätte fin runda fram till dess. 
 
 
Min debut i LB i dressyr vi red LC2 och LB1 vi red LC2 i cleround
 
Dressyr i LC1 och LB2 han var vädligt okonsentrerad och var inte på humör för att tävla
 
 
Bland den roligaste tävlingen ! det var jätte kul. Vi red lc och han vägrade en gång men det var en fin runda sedan red vi Lb och det gick jätte bra förutom att han hoppade stillastående på ett hinder och då tyckte dommarna han stanna men det tyckte inte jag. men en gryyyymmm runda tyckte jag. 
 
'
 
Davy var lite okonsentrerad på denna dressyr tävling vi red LC1 och LB2 
 
 
nu har vi kommit till min favorit tävling! det var en grymmt rolig tävling med placering. vi red LC 90 cm 3 placering , LB 1m red hela omhoppningen utan stigbyglar men vi fick en 2 placering
 
Min favorit dressyr tävling! gick sååå bra och vi var precis utanför placering i båda klasserna sååå himla nära placering. men var så nöjd med ritterna i LB1 och LB2
 
det här var en jätte kul tävling. vi red LC1 och LB2.
vi var så sjukt nära placering det skillde bara 3 hundra delar i mellan placering 2 plats 
 
 
Den här tävlingen gick inte bra. vi hom över 1 hinder av 2 starter i två olika klasser Lc och Lb 
Jag rammlade även av på andra hindret.
 
 
Nu kom vi till min DM debut och även LA1 debut. Jag tyckte inte det gick så bra för han var ganska okonsentrerad.  vi red LB1 eller LB2 och LA1
 
 
det här var bara några av alla mina Lokala och regionala tävlingar. dom andra får ni se bildeer på någon anna gång. 

Ibland får man klaga lite..

Hej! 
Idag måste jag klaga lite precis som rubriken säger. Idag mår jag piss, jag känner mig sjuk. Jag har jätte ont i halsen, jätte snuvig och fryser extremt mycket för det är svin kallt i mitt hus idag. Sitter med jacka, täcke och värme element. Så idag så stannar jag hemma från skolan och försöker bli bra. 
 
Dagen kommer då ändras lite från att sett ut såhär:
 
*Skola 08-14.30
*hem och vila och äta
*iväg på dressyr träning för hanchen.
 
till att nu se ut sähär:
 
*Skola 08-14.30
*bara vara hemma och vila mig
*kanske iväg på dressyr träning för hanchen.
 
bara att bita ihop ocg försöka bli bra, sånt är livet, sånt är livet..... Det possetiva är att bloggen får mer uppmersamhet idag! haha kram 

Första gången utan täcke 2013

Bara för en liten stund får dom va utan täcke!


Första gången utan täcke 2013

Bara för en liten stund får dom va utan täcke!


Men vilken dag!

Hej, jag kom hem efter en lång eftermiddag/kväll på Ikea... Är helt slut. Vi köpte lite sker till hemmet. Det som jag köpte till mitt rum var ett skrivbord och saker ni får reda på senare.

Jag har precis sett ponny akuten på svtplay och håller på att se på mästarnas mästare del 1. Imogon börjar skolan igen och jag orkar inte det... Men man måste ju. Jag orkar inte!!!
Imogon så är set ju skola sen ska jag iväg och rida för hanchen. Jag har ridit för henne 1 gång och det var första träningen på fastlandet. Det var grymmmmt kul, hon är jätte bra. Så nu mer ska jag rida gör henne varannan vecka på fågelbro. Så imorgon kör vi!

Ha det gryyyyymmmmt kram


Ikea här kommer Vickan 😎

 
 
 
 
Hej! Idag har jag inte hunnit/orkat blogga nu under dagen. Idag har jag ridit med bästa Amanda på Davy och Laguna. Så mysigt! Vi red ute i skogen och skritta trava lite och en galopp. Så det har varit mest mys i skogen i helgen. Det har davy tyckt varit jätte mysigt så han har varit sjuuuukt pigg.. Haha bus ponnyn. 
 
Nu är jag påväg till Ikea och ska köpa möbler och shoppa lite med familjen. Jag ska passa på köpa en hylla som är en liten överraskning för er! Kommer bli skit snyggt hoppas jag.  
Outfiten idag blir ett par slitna jeans från JC, en snygg tröja från Ginatrocot, en skinjacka från Kapphal och ett par converse. Bloggar mer på Ikea! Kram
 

Varför?


Varför?

http://videofy.me/v/1079811

Hej! Här är en video blogg. Det är jätte konstigt för jag klickar på share på videofyme men videon kommer bara ut på min gammal blogg !!! Någon som vet hur man byter? skulle vara snällt ifall ni kommenterar hur man gör ifall ni vet. Kram och glöm inte kolla videon.


Jag ger inte upp!

Jag tänker ALDRIG ge upp! Jag tänker alltid följa min dröm. Jag kommer spring och springa tills jag äntligen nått mitt mål. •Never give up•


Det magiska mailet, så nu är det klart!

Idag kom mailet från Tdb = tävlings databasen att jag nu mer tävlar för Sandö Sportryttarförening och inte Wisby ridklubb. Vi är ju fortfarande medlemar i Wrk men tävlar för SRF. Vi har letat efer den klubben som vi tycker värkar vara bra här på Värmdö, många klubbar har känds bra men Sandö kändes riktikgt bra. 
Jag  känner iallfall att jag lämnar Wrk med ett glatt leende på läpparna för det har varit en jätte bra klubb verkligen, mycket kul aktiviteter, tävlingar och rolig Facebook sida där införmation dycker upp. 
 
Det ska bli jätte kul att få veta vad den här nya klubben är, tror också att den är jätte bra med  mycket aktiviteter. 
Sandö SRF är ju en ganska ny klubb, så den har inte hunnit bli en sån stor klubb ännu men på god väg med många duktiga rytttare. Tror verkligen att det kommer bli en stor och bra klubb där väldigt många dutiga ryttare kommer tävla för. 
 
Jag har även fått va med i ett Dressyr lag i ponny allsvenskan=PAS och vi har träning lag träning på torsdag nästa vecka! Ska bli jätte kul att få veta vad det är för tjejer/ killar med i laget. Ska bli spännade. Jag har inte riktigt koll på alla tävlings datum till Pas:en ännu men det skaj jag allt se till att få upp. 
 
SRFs hemsida: http://www7.idrottonline.se/SandoSRF-Ridsport/
WRKs hemsida: http://www.wisbyridklubb.se
 

pular

Skoldagen börjar närma sig sitt slut, sjuuukt skönt, det är liksom helgen som väntar! 
Jag sitter vid baren och pysslar med headers. Måste göra en riktigt snygg som lockar läsare. Headern är ju en viktig del av bloggen. Tycker jag. Om ni vill ha en header gjord av mig så kommentera er mail så skickar jag ett mail till dig. 
 
Idag har vi haft ute matte (kallt som f**), sedan hade vi profil val, MUSIK! bästa ämnet. vi sjöng och spelade "YOU" 
vi fick även reda på vem som hade mest rätt på hur resultatet i mello. Efter det hade resurstid, lunch och språk. Nu har jag rast och väntar på mentortiden så vi kan sluta. 
bloggar mer senare! KRAM 
sjuuuukt ful bild men aja... 

Fredag !!!!!!

Helt sjukt skönt att det är fredag!! En vecka kvar till påsklov. Galet glad!

Idag ska jag nog bara rida ut på hästarna eller så får dom vila. För det har varit mycket träningar för dom denna vecka. Så det blir bara mys idag.
Ikväll blir det mys med gladiatorerna final! Härligt! Nu drar jag till skolan så Jau.. Kram Vickan


det finns faktiskt inte så mycket att säga..

Dressyr träningen idag finns faktiskt inte så mycket att säga om. 
Det kändes inte så bra davy och jag hade nog ingen bra dag. Så kan det va, man har bra och dåliga dagar. 
lastinngen gick bra och biten till ridhuset. haha. 
 
vi är ett team föralltid.
du bär mitt liv, du bär mitt hjärta ♥

*Nu fylls den på igen eller det var ett tag sen

Idag var jag ju inne i Stockholm city och gick och shoppa med mamma! det var hur mysigt som hällst <3 
Det var ett tag sen jag va på stan med mamma och shoppa lite så det var vi värda.
(jag ser jätte konstig ut vid ögonen men maskaran var lite utsmetat)
 
Tröja från Gina tricot

Bikini från Gina tricot
Maria liquid eyeliner 
 
Jacka från kapphal vit
 
Skal från Glitter
 
OXOX Vickan !


• Stockholm city •

Nu ska jag och mamma in till Stockholm city och gå och kolla på kläder och fika. Ska bli jätte mysigt. Vi ska nog hålla oss vid gallerian och så ska jag gå till Ginatricot som ligger precis breved gallerian.
Dagen outfit är en klarblå blus från vila, ljusa jeans med hål vid knäna, en hollister jacka och vinter converse. Ingen väska idag faktiskt.

Dagen kommer se ut såhär:
•åka in till city
•åka hem
•rida dressyr träning på davy på Sandö
•fixa i stallet, mocka M.m

Så ser dagen ut!
OXOX Vickan


Jag försöker svara på allt.

Hej igen, riktigt kul att ni kommenterar så mycket! blir så glad då! Jag har fått lite kommentarer som är frågor och annat jag blir glad av. 
 
Från: Sara
Kan du inte lägga upp bilder på huset och stallet? Vi är ju så nyfikna hur det ser ut! :-)
 
Svar: Såklart jag ska göra det! har haft lite svårt att få tag i bilderna från i sommras men jag ska allt hitta dom så ni får se. Det är många som frågat om det men ska se till att ficka det nu. :)
 
 från: Märta
Hej Vickan <3 vart gör du dina headers? Stor. Kram <33
 
Svar: Jag gör mina header på en hemmsida som jag tyvärr inte får säga av den personen som sakt den till mig. Men om man vill ha en header som är liknade eller som t.ex. Alvatimen.blogg.se eller nattstad.se/truestoryofmyself och andra bloggar. gör en gärna till dig. Saknar dig massor!
 
från: Filippa
Hej! Vad kul att du har fått en blogg!! I vår skulle du vela vara med mig då? (Alltså när snön försvinner) läääängtar efter att få träffa dig igen❤ kram
 
Ja det skulle vara jätte kul att träffa dig igen! Det var ju så himla länge sen!! nu bor vi ju ännu närmre varandra. Saknar dig massor kramiiiz :* 
 
från: Carro
Åh vad fina hästar du har :) ni är jättesöta tillsammans!
 
Svar: ÅÅ tack så mycket! det värmer i hjärtat när man får så
 
Har fått massor av lycka till kommentarer och tack så mycket! hoppas ni gillar min blogg och att ni kommer vilja följa mig och mina hästar till toppen! 

Skulle inte sitta fel till mig !

♥ Victoria Secret ♥
Det finns så mycket man skulle vilja ha, man vill ju typ ha allt! kunde det inte vara LITE billigare? 
 

detta skulle inte sitta helt fel


Men Laguna.. hur kan man vara så bra?!

 Ja, precis som rubriken ska, hur kan Laguna va så bra? hon var helt underbar idag på dressyr träningen för Åsa! En riktig lycka. När det går som bäst mår jag som alldra bäst. Man sprudlar innombords och vill aldrig sluta <3 Dressyr är bland det underbaraste och roligaste som finns. Fick några riktigt fina ord från henne idag som gick rakt in i hjärtat och en styrka och hopp om att jag kan komma var jag vill innom ridning. Blev riktigt riktigt glad <3 Idag red jag då Laguna , Det blev ganska strässigt för jag hade varit hos Amnda med tuva och lilly till 16.20 och sen skulle jag äta mellis och ut och fixa hästisarna. Lektionen börjar kl 17.30 men jag var där kl 17:05 och red fram. Hon var lite spänd men det släppte på framridningen. När vi börja kändes det bra ända till slutet och det gick så himla bra! gladish. haha.
 
Nu efter dressyren sitter jag här hemma och softar. Imorgon är vi lediga!! sjukt skönt, så då kan jag blogga mycket. Nu ska jag fixa lite små detaljer på bloggen som jag inte hunnit fixa. kommetera gärna.
 
Puss och kram Vickan :*
 


håltimme !

Hola, vi har precis slutat spanskan och har nu håltimme ett tag. Amnda, Lilly, paulina och dom andra har fortfarande Franska men den slutar snart tror jag. Tuva har börjat sin spanska nu.
Nästa lektion är är flätangrupperna och jag tror jag har EQ eller vet faktiskt inte. :P haha
Kram 

En rolig dag väntar!

Idag hoppas jag det blir en riktigt kul dag! Först skola från 08-14.30 som vanligt.. Sedan va med Amanda, Lilly och tuva!! <3 ska bli så kul. Sist men inte minst dressyr träning på Laguna ! Ska bli roligt de.så ser väll dagen ut typ. Kram på er 💕


Den där känslan i luften.

Det där med hoppning asså.. Det är något speciellt med det, den där powern och känslan. Det måste vara något speciellt med den. 
 
Idag på pontus hoppträningen med Davy hoppade vi mycket stutts, bågar och inte så höga hinder.Jag tycker det är jätte kul med sånt! Speciellt när man hoppar stutts då det går så fort på något vis, inget mellan rum med galoppsprång utan upp, ner upp dräckt och ner igen och så vidare.  Idag kändes Davy ganska seg men väldigt mjuk och ändå villig att jobba. Han tyckte det var kul tror jag. Han bjöd vid hindrerna men han är ganska seg på första hindret men när man väl kommit in i banan så flyter det så himla bra, man flyger igenom det med jobb och kontroll. Jag tänkte mycket på att försöka ha honom samlad mellan hindrerna nu idag för att han kändes så mjuk och lugn, så då passade jag på att ha han sammlad mellan hindrerna asså i mjuk form, sedan när man närmar sig hindret måste man låta honom få upp huvudet annars kan det gå galet. 
När vi hoppat några av alla hindrerna som bestog av 2 st 3 stutts, 3 räcken, 1 smalhinder och 1 oxer. I slutet hoppade vi en bana några gånger som vanligt. Så roligt så! JAg fick många bra tips och råd av Pontus idag! 
 
Kände verkligen att det var en hyfsat bra träning idag! Lastningen gick bra, åka iväg gick bra, allt gick bra! haha <3
 
Hoppas ni är nöjda med min blogg än så länge! det är bara att Kommentera negariva och posetiva saker så kan jag förbättra bloggen mer! Det har varit ganska många eller många som kollat min bogg på bara 2 dagar! Är kul tcker jag. 
 
NU får ni ha det gött så skriver jag hur morgon dagen ser ut i morgonbitti. ps. mycket kul händer.
 OXOX Vickan 


Träning!

Nu drar jag till hoppträning för Pontus med världens snyggaste ponny !


Jag hatar matte på sista lektionen 👎


Såhär rullar dagen på.

Dagen börjar med att det är skola från 08-14.30 sedan ska jag med bussen hem och äter något sedan ska jag mocka och fixa allt i stallet efter det blir det hoppträning för Pontus med Davy! Ska bli jätte kul! Har inte hoppat davy på 2 veckor... Pigg ponny. Så ser väl dagen ut! Jag ska ju försöka springa varje dag men det snöar för mycket. Så det får jag göra en annan dag. OXOX Vickan !!


Jag och mina hästar

Hejsan, Jag heter Victoria Gadd och är 12 år gammal och fyller 13 år 1 Juni. Jag är en tjej som brinner för det jag älskar mest, mina hästar och hästvärlden. Jag har precis flyttat från Gotland till värmdö, fylttade för ca 2 veckor sen. Jag har bott på Gotland sen jag var 4 år. Jag skaffade min första häst när jag var 10 år, då fick jag Davy on the road han kallas för Davy. Innan min första häst så gick jag på ridskola jag började tror jag vid 6 års ålder. Jag hyrde Davy ca 1-2 månader innan jag köpte honom. Jag har kämpat och kämpat genom blod,svett och mycket tårar. Jag har gått igenom mycket under denna lilla tid med min D-ponny Davy men den är ännu långt ifrån slut. 
 
Davy är en mörkfux vallack som är född år 2000. Han är welsh ponny, quarter och lite lite varmblods travare. Han är väldigt smidig och snabb, han har ett enormt temperament och kan vara envis. Hans pappa heter ekelunds nalle och är en väldigt fin dressyr ponny, han har vunnit SM 2 gånger silver 1 gång och broms 1 gång. Davys mamma är en quarter som då är en westen häst. davys mammas pappa var en grym westen häst på gotland! <3 
 
Jag och Davy tävlar i både dressyr och hoppning .I hoppning har vi tävlst LB 1m med placering och i dressyr har vi startat LA1 med hyfsat resultat. När jag skulle börja utöka mig i klasserna så fick davy en lättare hälta så jag har inte kunnt tävla honom under hösten men jag började sätta igång honom i december då han blev friskförklarad. Så nu är vi fullt igång igen. (men hans tävlings rutin är inte på topp) 
 
Efter vi haft Davy i ett halvår så kom det ännu en medlem i familjen. Hon heter Laguna. Hon är ett skimmel sto född 2003. Laguna är min mammas häst men jag rider och tävlar henne en hel del nu. Vår lilla karriär startade i höstas när jag inte hade någon häst att rida. Då debuterade vi på tävlings banorna i en Ld 90 cm och gick felfria sedan skulle jag inte starta någon mer klass den dagen men vi efteranmälde mig till LC KM 1m det var vår debut men vi körde och vi tog hem en KM seger Junior!! Sedan så har vi tävlat och vi har vunnit några tävlingar under hösten. :) 
vi har startat LB2 i dressyr och ska snart debutera i LA. 
 
När vi köpte Laguna kunde hon inte så mycket. Hon kunde knappt hoppa 50 cm ! nu är hon liksom grym! <3 
Laguna har en fin stam bakom sig , dom bästa är ladykiller, Landgraf 1, Lancier.
 
Innan denna blogg har jag bloggat på en ganska stor blogg på gotland som hette Visbyryttarnas.blogg.se 
där jag och mina två bästa vänner bloggade.
Nu får ni läsa om mig och mitt liv med fullspäckat schema med kompisar ,hästar, mode, musik och skolan. Inget att missa. Jag är ingen vanlig hästtjej utan Victoria Gadd!

Hej, kul att du hitta in till min lilla galna hästblogg! Och det är jag Victoria med mina två hästar, Davy on the road och Laguna som driver denna hästblogg. Jag bloggar om mitt liv, åsikter, tips och vår väg upp till toppen. Jag tävlar både dressyr och hoppning på min d-ponny tävlar jag upp till LA i dressyr och LB hoppning, ridhästen rider jag LB i både dressyr och hoppning. Vi kämpar och på min blogg kan ni följa oss hela vägen med motgångar och framgångar hela vägen upp till toppen! kolla runt, jag lovar ni kommer fastna