horslyx

 
När jag var hoss vetrinären och Laguna skulle skos av en proffs hovslagare och vi skulle vacinera hästarna blev vi tipsade av världens bästa saltsten/godis eller vad man nu vill kalla det men den är så himla bra! Laguna är inget problem med att sko eller så men hos den här proffshovslagaren har hon någon konstig grej som man ska sätta hoven på så det ska bli finare jobb och hennes rygg pajar inte, den saken gillade laguna inte att ha hoven på så då drog hon ner hoven hela tiden. Men då sålde dom horslyx (horse utan e) och hon sa att hästarna älskar det och dom blir typ förtrollade av hur gott dom tycker det är så då står dom helt lungt, och vi testade och då köpte vi horslyx orginal. Och Laguna belv helt jäkla drogad av den för hon tyckte det var så otroligt gott! så kul att se. Davy fick smaka lite också och han älskade det. 
 
såhär skrev dom på deras hemsida (översatt till svenska från engelska)

Grovfoder är den viktigaste delen av din hästs diet, men det kan vara bristfällig i många av de näringsämnen som hästen behöver. Horslyx innehåller en hög specifikation av vitaminer, mineraler och spårämnen som syftar till att balansera dessa näringsbrister resulterar i en glad, frisk häst. Den välsmakande och väderbeständig slicka ger en naturlig, underhållsladdning utfodring mönster som tillåter hästen att själv reglera och konsumera Horslyx och när han behöver det resulterar i bättre matsmältning och mindre stress. Tänk på Horslyx som häst motsvarar en human multi-vitamin tablett!

 Alla hästar, från ett barns Shetland ponny, till en konkurrenskraftig tävlingshäst, kan dra nytta av den omfattande näringsämne paket och lite och ofta utfodring mönster som Horslyx uppmuntrar. Så om du letar efter ett enkelt sätt att balansera din hästs diet då Horslyx skulle kunna vara svaret!


Horslyx + Foder = en glad, frisk häst


Så det är inte bara ett godis utan det äe nyttigt och fett bra för hästen.verkligen fett stort hiss till denna produkt! verkligen så bra! jag köpte vår på hästkliniken i täby men den kan man säkert köpa på andra ställen också ;) 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Columbine

hejsan! vilken hovslagare är det som skor? Och vilken klinik? :)

Svar: Vi var på evidenta häst kliniken i täby (vid täby galopp) och hovslagaren är typ en av sveriges bästa och håller på med special skoning för Laguna skulle få en special skoning för att räta ut hennes hov eller något liknade men det är inget vi ska fortsätta göra så vi ska inte dit något mer, men hovslagaren heter Ros-marie Clark och hon är sjukt bra på det hon gör! :)
Victoria Gadd

2013-11-18 @ 16:42:17
URL: http://columbinehogwall.se
Postat av: Anonym

Hej dom är jätte bra prövade på De Lillo och han blev helt besatt! Vi har original den luktar/smakar lakris 😆😋

Svar: Ja visst gör den
Victoria Gadd

2013-11-19 @ 09:53:43
Postat av: Filippa

Blev anonym men det skulle stå Filippa😂

2013-11-19 @ 09:55:01
Postat av: Columbine

oki, tack så mycket! Måste nämligen kanske åka in till klinik med min häst pga hålvägg så undrade helt enkelt vart det finns bra hovslagare ;)

2013-11-19 @ 23:12:33
URL: http://columbinehogwall.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback